NIH er en godkjent og sertifisert skole av The Dave Elman Hypnosis Institute

NIH er sertifisert skole av Dave Elman Hypnosis Institute

The Dave Elman Hypnosis Institute

 

DEHI – Dave Elman Hypnosis Institute er en verdensomspennende opplæringsorganisasjon innen hypnoterapi og klinisk hypnose.  Dave Elman ansees av mange for å være deg største hyptonisøren gjennom tidene.

Dave Elman sine kurs i hypnoterapi og klinisk bruk av hypnose lærte flere leger, kirurger og psykologer dette faget enn noen annen lærer før eller siden.

NIH – Norsk Institutt for Hypnoterapi og Klinisk Hypnose er en kreditert skole av The Dave Elman Hypnosis Institute og den eneste utdanningsaktøren i Norge som kvalifiserer til dette.

Hovedlærer ved NIH er også en sertifisert instruktør i Dave Elman sine avanserte metoder. 

Samarbeidet med DEHI gir studentene mulighet til undervisning av de største navnene innen hypnose og hypnoterapi i verden pr i dag.

 

Her er noen av fordelene med sertifiseringen NIH har fra DEHI:

  •  Studentene har mulighet til å stille spørsmål direkte til sønnen til Dave Elman som tok faren sin utdanning tre ganger og var med på evolusjonen av utdanningen.
  •  
  •  
  •  
  •  

Etter hvert semester kan studentene velge og ta en frivillig deleksamen hvor studentene vil få et diplom/sertifikat direkte fra DEHI samt NIH. Det første diplomet kvalifiserer til studentmedlemskap i NFKH som inkluderer blant annet full ansvarsforsikring når studentene øver og praktiserer hypnose og hypnoterapi.

 

 

 

Studentene har også mulighet for rabatterte produkter fra DEHI samt mot slutten av studiet vil studentene få tilgang til originale opptak fra Dave Elman sine kurs med leger og psykologer som ikke er tilgjengelig noe annet sted i verden.

 

 

Les mer om Dave Elman ved å klikke her

 

 

Related Blogs

Leave us a Comment